2020-07-03 19:08

Dumitrescu: Mergem la Liverpool să subordonăm adversarul

 |  17:43
Dumitrescu: Mergem la Liverpool să subordonăm adversarul

Antrenorulechipei Steaua, Ilie Dumitrescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă, că nuvrea să închidă jocul la primul meci din Grupa K a Ligii Europa, în deplasare,cu Liverpool, ci vrea ca formaţia lui să subordoneze adversarul, afirmândtotodată că o eventuală înfrângere nu ar fi o tragedie.

"Eu numerg la Liverpool cu ideea de a scoate ceva, de a avea un moral bun pentrumeciul cu Astra. Eu merg la Liverpool să încerc să ne facem planul tactic, săsubordonăm adversarul, să încercăm să jucăm când avem mingea, să scoatem maximde la fiecare joc. Nu va fi o tragedie dacă pierdem la Liverpool. Dacă vom aveao exprimare bună, probabil va veni şi rezultatul. Este un rezultat importantpentru fotbalul românesc, dar nu va fi o tragedie pentru mine dacă nu vomscoate un rezultat bun", a spus Ilie Dumitrescu.

Tehnicianulconsideră că Liverpool este o echipă bine organizată, chiar dacă antrenorul RoyHodgson a folosit mai mulţi jucători în acest început de sezon. "Este oechipă foarte bine organizată. Roy Hodgson a venit în această vară, a încercatmai multe formule de echipă. Este o echipă cu jucători foarte valoroşi care numai au nevoie de orice prezentare", a mai spus el.

Dumitrescu amenţionat că încă nu ştie cu ce jucători va începe partida cu Liverpool şi aadăugat că este surprins de mediatizarea pe care a căpătat-o netitularizarealui Bănel Nicoliţă în ultima partidă. "Nu m-am decis în privinţa primului11. Se pare că în România cine nu joacă, nu este folosit este cel mai bun. PeBănel l-am folosit la meciul cu Brăneşti, la meciul cu Grasshopper, s-aaccidentat. Trebuia să punem pe cineva în primul 11, Răduţ a făcut-o foartebine la Vaslui, a făcut-o foarte bine şi la Grasshopper. Vom vedea", aexplicat tehnicianul.

Antrenorulstelist a precizat că doar Cosmin Matei este indisponibil pentru partida cuLiverpool, în timp ce mijlocaşii Cristian Tănase şi Eric Bicfalvi pot evolua înAnglia. "În afară de Matei, care continuă pe un drum bun, a început sălovească mingea, nu există indisponibili. Tănase şi Bicfalvi vor fi apţi dejoc", a menţionat el.

Partida FCLiverpool - Steaua Bucureşti, din prima etapă a Grupei K a Ligii Europa, vaavea loc joi, 16 septembrie, de la ora 22.05.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE