2020-04-07 17:41

După Geraldo Alves, Steaua l-a transferat şi pe Cosmin Matei de la Farul

 |  12:36
După Geraldo Alves, Steaua l-a transferat şi pe Cosmin Matei de la Farul

Internaţionalul de juniori al echipei Farul Constanţa,Cosmin Matei, a semnat, luni seară, un contrat valabil pe următoarele cincisezoane cu formaţia Steaua Bucureşti.

"Am semnat pentru cinci sezoane cu Steaua. Pentrumine este ceva extraordinar, mai ales că sunt stelist de mic şi mi-am doritmereu să joc la Steaua. Nu am apucat să mă văd cu domnul Victor Piţurcă. Amvorbit doar cu preşedintele Valeriu Argăseală. Obiectivul meu este să măadaptez cât mai repede, să prind un loc în echipă şi să dau totul pe teren. Jocunde mă pune antrenorul, însă mi-ar plăcea postul de mijlocaş stânga", adeclarat Matei.

Cosmin Matei, care va împlini 19 ani în luna septembrie,s-a mai aflat în această vară în probe la Unirea Urziceni, iar în iarnă a fostdorit de mai multe cluburi, inclusiv din străinătate. Suma solicitată atunci deoficialii constănţeni, un milion dolari, a întrerupt însă orice negociere.

Matei este a doua achiziţie a Stelei în doar două zile,asta după ce ieri, roş-albaştrii au anunţat că s-au înţeles şi cu fundalulcentral Geraldo Alves, de la AEK Atena, iar portughezul în vârstă de 30 de ania semnat un contract pe doi ani


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE