2019-07-24 11:45

E oficial! Becali și-a VÂNDUT cei mai buni jucători

 |  19:50
E oficial! Becali și-a VÂNDUT cei mai buni jucători

FCSB face schimbări importante înainte de un nou sezon. Gigi Becali a anunțat la DigiSport că Budescu va fi transferat la Al Shabab, sub conducerea lui Șumudică. Finanțatorul FCSB confirmă că Gnohere este ca și plecat de la echipă, formaţii din zona Golfului fiind interesate de posibilitatea de a-l achiziţiona.

Constantin Budescu, 29 de ani, a acceptat până la urmă oferta saudiţilor de la Al Shabab, iar la începutul lunii viitoare este aşteptat la Riad pentru vizita medicală. Gigi Becali va lua 2,5 milioane de euro, deşi clauza jucătorului era de trei milioane, iar salariul lui Budescu va fi de un milion de euro. Pentru jucător va fi cel mai mare salariu din carieră, mai ales că va semna și un contract pe trei ani.

"Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu spunea că ’eu nu mă duc’. Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. ’Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!’. Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze", a spus Becali, la DigiSport.

După Găman şi Budescu, vânduţi la echipa lui Şumudică, şi Alibec, care nu mai intră în planurile echipei, FCSB e aproape să se despartă şi de Gnohere. 

După ce s-a vorbit de interesul lui Ludogorets pentru vârful vicecampioanei, formaţii din zona Golfului s-au interesat de posibilitatea de a-l achiziţiona. În acest moment, şansele ca o mutare să se facă sunt mari, de vină fiind ratarea titlului.

"L-am făcut şi pe Gnohere să îl vindem. Dumnezeu le face pe toate, el lucrează pentru mine", a confirmat Becali, la Digi Sport Special, pentru ca apoi să garanteze că echipa nu va slăbi odată cu aceste plecări: "Rusescu se mulează cel mai bine pe sistemul 4-3-3. Îl avem şi pe Tănase, care joacă bine în modulul ăsta, o să avem soluţii" a mai precizat Becali pentru DigiSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

BOOYAKA
29 Iun 2018

Ce sa mai faca cu ei,sunt batrani!Cat timp mai valoreaza un ban pe piata ,transferurilor,de ce sa nu scape de balast
JASMINE
30 Iun 2018

PE MARELE ANTRENOR DICA NU I-L APUCA PALTONUL LA FCSB . LA ANUL FCSB SE VA BATE CA DINAMO , SA SCAPE DE RETROGRADARE . FARA BUDESCU SI ALIBEC , FCSB E O ECHIPA DE CACAREZE ( DE OAIE ) .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE