2020-07-15 15:53

E oficial. Campionatul European de snooker are loc anul viitor la Bucureşti!

 |  19:12
E oficial. Campionatul European de snooker are loc anul viitor la Bucureşti!

Florentin Dincă

După ce a ridicat lumea în picioare la demonstrativele din urmă cu o lună de la Circul Globus, supercampionul Ronnie O’Sullivan revine în România, cu ocazia Campionatului European de snooker organizat la Bucureşti în perioada 3-9 octombrie 2016.

Omul de afaceri Adrian Thiess şi oficialii de la World Snooker au semnat toate actele în acest sens, şi astfel a devenit o certitudine organizarea competiţiei în ţara noastră. Pe lângă “Racheta” O'Sullivan, la European au şanse să participe şi ceilalţi coloşi ai snooker-ului, ca Stuart Bingham, Mark Selby, Neil Robertson, Shaun Murphy, Judd Trump sau Mark Williams.

"Pot să vă confirm informaţiile că vom avea un turneu de cinci stele, un turneu unde va participa crema snookerului! E o onoare pentru mine şi pentru noi, cei care organizăm acest eveniment, să avem 128 de jucători la Bucureşti. Aşa cum bine ştiţi şi voi, Ronnie O'Sullivan a fost primul jucător care şi-a anunţat prezenţa la Campionatul European de la anul din Bucureşti!", a declarat Adrian Thiess, citat de Dolcesport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE