2020-06-02 15:56

E OFICIAL! Ionuț LUPESCU și-a anunțat candidatura la șefia FRF. Cine mai concurează în alegeri împotriva lui BURLEANU

 |  11:19
E OFICIAL! Ionuț LUPESCU și-a anunțat candidatura la șefia FRF. Cine mai concurează în alegeri împotriva lui BURLEANU

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. În prezent, preşedinte al FRF este Răzvan Burleanu, care și-a anunțat deja intenția de a candida pentru un nou mandat.

"Sunteţi mulţi care mi-aţi solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experienţa, cunoştinţele şi pasiunea în serviciul fotbalului din ţara mea. V-am auzit, am înţeles, am cântărit şi am luat decizia conformă cu dorinţele voastre, să îmi depun candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal", a afirmat Ionuţ Lupescu, în prezent şef al Comisiei Tehnice a UEFA, informează News.ro.

"Am luat decizia să candidez după nenumăratele discuţii, telefoane, mesaje avute cu oamenii din fotbalul românesc, despre situaţia din fotbalul românesc. A fost o decizie greu de luat, am luat-o cu inima, nu cu capul. Va fi o provocare mare", a declarat Lupescu, la Digisport Matinal.

Până în prezent, în afara lui Burleanu și Lupescu, doar fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a mai anunţat candidatura la conducerea FRF.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE