2019-10-19 15:15

Echipa surpriză din Liga 1 cu care a semnat Ousmane N’Doye

 |  12:52
Echipa surpriză din Liga 1 cu care a semnat Ousmane N’Doye

Florentin Dincă

Există o vorbă în popor. Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere. Regula i se aplică lui Ousmane N’Doye, care la 38 de ani revine în Liga 1. Mijlocaşul senegalez a semnat pe şase luni cu Concordia Chiajna, ilfovenii sperând astfel că se pot salva de la retrogradare în acest sezon.

Dispărut de ceva timp din peisajul fotbalului românesc, N’Doye a revenit acum câteva luni şi a semnat cu o echipă din liga a treia, modesta Cetate Deva, formaţie la care n-a reuşit să bifeze decât patru meciuri, suficient să marcheze câteva goluri.

Convinşi că fotbalistul încă poate faţă la un nivel înalt, chiar şi la vârsta sa înaintată, oficialii ilfoveni, împreună cu noul antrenor, Dan Alexa, au decis să-i ofere acestuia un contrat valabil până la finalul campionatului. Rpmâne de văzut dacă senegalezul va şi reveni la timp în România, pentru a începe pregătirea de iarnă cu noua sa echipă.

Ousmane N'Doye a disputat 138 de partide în Liga 1 şi a câştigat Supercupa României cu ASA Tîrgu Mureş. N'Doye are 27 de selecţii la naţionala Senegalului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE