2020-02-24 14:58

Echipele româneşti nu şi-au depăşit condiţia în Europa

 |  13:45
Echipele româneşti nu şi-au depăşit condiţia în Europa

Steauaa fost singura echipă din România care s-a impus aseară în play-off-ul LigiiEuropa şi încă mai păstrează şanse pentru calificarea în grupele competiţiei.

Roş-albaştriis-au impus cu 1-0 în faţa elveţienilor de la Grasshopper Zurich, graţie unuieuro-gol marcat de Bogdan Stancu, şi pornesc ca favoriţi înaintea manşei returde săptămâna viitoare.

FCVaslui a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia franceză OSC Lille, lacapătul unui joc dominat clar de elevii lui Lopez Caro.

Deşia deschis scorul în deplasarea de la Hajduk Split, prin Sorin Frunză, UnireaUrziceni a sfârşit în genunchi şi a pierdut cu 4-1, având doar şanse teoreticede a trece mai departe. Returul este programat joia viitoare în Ghencea.

Înfaţa constelaţiei de vedete din care nu au lipsit Tevez, David Silva sau Toure,Timişoara s-a descurcat onorabil în prima repriză, dar a clacat în parteasecundă şi a pierdut la limită, scor 1-0, în urma reuşitei ultimei achiziţii acetăţenilor, Mario Balotelli.

Caurmare a acestor rezultate, România rămâne cu speranţe mici că va reuşi să aibămăcar două echipe în grupele Ligii Europa şi automat campioana din 2012 directîn grupele Ligii Europa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE