2020-07-07 03:52

Echipele româneşti vor juca azi în returul play-off-ului din Liga Europa. De doi bani speranţe

 |  18:42
Echipele româneşti vor juca azi în returul play-off-ului din Liga Europa.    De doi bani speranţe

FC Timişoara, Unirea Urziceni, FC Vaslui şi Steauadispută manşa secundă din cadrul play-off-ului Ligii Europa, însă doar ultimaare şanse serioase pentru a accede în grupele competiţiei.

Săptămâna trecută a fost dezamăgitoare pentru grupăriledin Liga I, doar elevii lui Ilie Dumitrescu reuşind să câştige, însă la limită,scor 1-0, cu Grasshopper. FC Vaslui a remizat acasă, 0-0, cu Lille, Timişoara afost învinsă de Manchester City, scor 0-1, în timp ce vicecampioana UnireaUrziceni a fost umilită la Split, scor 1-4 cu Hajduk.

Cu trei victorii din tot atâtea posibile pe banca Stelei,Ilie Dumitrescu e de părere că roş-albaştrii au un avantaj imens datorităfaptului că nu au încasat gol pe teren propriu. “E foarte important în economiacalificării. Trebuie să fim însă atenţi pentru că elveţienii vin după un eşecşi cu o calificare în faţa Stelei şi-ar salva debutul ezitant de sezon”, afirmătehnicianul.

Şi FC Vaslui mai poate spera la grupele Ligii Europa,însă Lille e cunoscută ca o echipă aproape imbatabilă acasă, în ultimul anînregistrând un singur eşec. În plus, în lotul moldovenilor situaţia etensionată din cauza rezultatelor modeste, iar Porumboiu nu mai pare dispus săaccepta situaţia.

Unirea Urziceni va juca împotriva croaţilor probabilultimul meci în cupele europene, urmând ca de mâine, lotul să fie schimbat întotalitate, mai mulţi jucători fiind deja vânduţi la alte formaţii. În faţa luiTevez şi Balotelli, elevii lui Vladimir Petrovic vor fi doar turişti laManchester, care s-a dovedit necruţătoare în weekend cu Liverpool, învingând-ocu 3-0.

Program Liga Europa:

Grasshopper - Steaua

Ora 20.30, PRO TV

Unirea Urziceni - Hajduk Split

Ora 20.30, stadionul Steaua

Manchester City - FC Timişoara

Ora 21.45, Digi Sport

OSC Lille - FC Vaslui

Ora 21.45


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE