2020-07-07 10:12

Edi Iordănescu l-a pus pe HOLD pe Gigi Becali și negociază cu o echipă importantă din Grecia

 |  14:03
Edi Iordănescu l-a pus pe HOLD pe Gigi Becali și negociază cu o echipă importantă din Grecia

Gigi Becali crede că tot ce vrea el se și întâmplă. După ce l-a dat afară pe Mihai Teja, patronul roș-albaștrilor l-a și “numit” în funcție pe Edi Iordănescu. Numai că fiul fostului selecționer al României nu este convins, pe bună dreptate acum, că va fi lăsat să lucreze cum vrea el la FCSB. Astfel că își negociază plecarea în străinătate la finalului sezonului, fiind total nemulțumit de condițiile trăite la Gaz Metan în ultima vreme.

Chiar dacă s-a vorbit că este dorit la Skoda Xanthi, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, o altă formație îl dorește cu ardoare. O formație care va juca în cupele europene. Atromitos, locul 4 în acest sezon, este pe urmele lui Edward Iordănescu, conform DigiSport.

”Sunt discuții cu niște echipe din străinătate. Am ofertă din Grecia, dar deocamdată am refuzat orice fel de discuție. Niciodată nu mi-a plăcut să vântur prin presă discuţiile pe care le am, dar am văzut că presa noastră a preluat deja informaţia. Da, este adevărat, este vorba despre un proiect extrem de tentant acolo, de la o echipă care merge în cupele europene. Eu, personal, nu am fost acolo, a fost reprezentantul meu care m-a întrebat dacă sunt tentat să intru într-o discuţie, iar eu i-am spus că în primul rând îmi doresc să merg termin campionatul. Când voi pleca de la Mediaș voi discuta”, a dezvăluit Edi Iordănescu la DigiSport.

Mai are contract cu Mediaș, dar îl poate rupe oricând

Edi Iordănescu jr. este sub contract cu Gaz Metan până în vara lui 2020, însă tehnicianul poate rupe înțelegerea dacă cei din conducerea clubului ardelean nu respectă promisiunile pe care i le-au făcut când a preluat echipa.

”Eu mai am un an contract. Nu am negociat cu absolut nimeni. Mă bucur că munca mea este apreciată. De aici până la a face alți pași în cariera mea este o cale lungă. Eu îmi doresc continuitate. Dacă se poate să o am la Mediaș și mi se asigură ceea ce mi s-a promis voi continua. Dacă nu, cu riscul de a sta acasă, voi pleca. Dacă nu va fi o ofertă care să mă convingă, cu un proiect serios, voi sta acasă”, a mai spus Edi Iordănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE