2020-03-28 11:51

Eduard Novak, performanță la început de an!

 |  14:46
Eduard Novak, performanță la început de an!

Eduard Novak a început excelent noul sezon! Președintele Federației Române de Ciclism a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Paraciclism pe Velodrom.

Eduard Novak a urcat pe podium la chiar prima probă a Mondialului, competiție ce are loc în aceste zile în Canada, la Milton. El a încheiat cursa de 1 km contratimp pe locul al treilea, cu timpul de 1:08:310. Este pentru prima dată în carieră când Eduard Novak obține o medalie în această probă.

Șeful ciclismului românesc nu are de gând să se oprească aici la competiția din Canada. El urmează să participe în alte trei probe. Vineri va intra în competiție în proba de 200m sprint, sâmbătă în cea de 4km urmărire individuală iar duminică va lua startul în cursa de scratch.

Anul trecut, Eduard Novak (43 de ani) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Paraciclism pe Șosea de la Emmen (Olanda).

Palmares impresionant

Eduard Novak este singurul campion paralimpic din istoria României. La Jocurile Paralimpice de la Londra, din 2012, a câștigat medalia de aur în proba de urmărire pe pistă și pe cea de argint în proba de contratimp pe șosea. La ediția de la Beijing, din 2008, a cucerit medalia de argint în proba de contratimp pe șosea. La Tokyo, Eduard Novak va bifa cea de cincea participare la Jocurile Paralimpice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-31

Mai multe imagini:
Eduard Novak, performanță la început de an!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE