2020-07-04 15:14

“El Clasico” a fost amânat din cauza alegerilor din Catalunia

 |  15:00
“El Clasico” a fost amânat din cauza alegerilor din Catalunia

PartidaFC Barcelona-Real Madrid, care ar fi trebuit să se joace în week-end-ul 27/28noiembrie, se va disputa la 29 noiembrie, din cauza alegerilor regionale dinCatalunia, care vor avea loc, duminică, în săptămâna respectivă, a anunţat LigaSpaniolă de Fotbal. “Liga Profesionistă de Fotbal (LFP) aprogramat pentru luni, 29 noiembrie, la ora locală 21.00, meciul FC Barcelona -Real Madrid, din cauza coincidenţei cu alegerile parlamentare din Catalunia şia problemelor de securitate ce ar putea fi cauzate de cele două evenimente”, searată într-un comunicat al LFP. Programarea “El Clasico” pentru ziua desâmbătă, 27 noiembrie, nu era posibilă deoarece ambele echipe vor juca în aceasăptămână şi meciuri în Liga Campionilor.

PotrivitJaume Roures, proprietarul Mediapro, unul din grupurile care deţin drepturilede televizare a meciurilor din campionatul Spaniei, decizia a fost motivată şide faptul că în alegeri sunt implicaţi numeroşi voluntari şi angajaţi dinCatalunia, printre care se numără şi mulţi fani ai FC Barcelona.

După10 etape, FC Barcelona ocupă locul doi în clasamentul campionatului Spaniol, cu25 de puncte, la un punct de liderul Real Madrid (26). Meciul FC Barcelona -Real Madrid este programat în etapa a XIII-a a campionatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE