2019-10-23 05:58

Englezii nu-l uită și nu-l iartă pe ILIE NĂSTASE

 |  15:42
Englezii nu-l uită și nu-l iartă pe ILIE NĂSTASE

Fostul mare jucător de tenis roman, Ilie Năstase, a fost ales de cotidianul britanic The Guardian printre "personalităţile antisportive ale anului", în urma incidentele în care a fost implicat "Nasty" la întâlnirea din primăvara acestui dintre România și Marea Britanie din Fed Cup.

În aprilie, Năstase a făcut comentarii nepotrivite la adresa copilului nenăscut al Serenei Williams, i-a cerut numărul camerei căpitanului nejucător al oaspetelor, Anne Keothavong, i-a jignit pe arbitri şi pe jucătoarele adverse în timpul partidei dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, apoi a făcut-o proastă pe o jurnalistă britanică.

Năstase a fost suspendat până la 31 decembrie 2020 şi amendat cu 10.000 de dolari din cauza comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea din Fed Cup. Românului îi este interzis să aibă o calitate oficială la competiţiile ITF în perioada 23 aprilie 2017 - 31 decembrie 2020. În plus, fostul jucător de tenis nu va avea acces şi nu va primi acreditare la competiţiile ITF pe echipe până la 31 decembrie 2018.

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-14Parerea ta...

VFD
14 Dec 2017

cred ca-i vorba de discriminare discreta.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Tărâţă încinsă fără rost Numirea lui Ilie Năstase ca şi căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României a surprins pe toată lumea. Inclusiv pe subsemnatul. Numai că nu mă (ne) aşteptam ca venirea legendei lângă fete să nască un scandal care nu-şi are rostul. Şi asta într-un moment în care, după mulţi ani, avem o echipă tricoloră care ne face să visăm chiar la trofeul suprem
02 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE