2020-08-10 12:15

Eşec şi eliminare: Muntenegru – România, scor 34-23, în turneul Preolimpic

 |  18:06
Eşec şi eliminare: Muntenegru – România, scor 34-23, în turneul Preolimpic

Naţionala României de handbal feminin a ratat calificarea la turneul final al Jocurilor Olimpice de la Londra, după ce a suferit cea de-a doua înfrângere în turneul Preolimpic de la Lyon, Franţa, în faţa selecţionatei Muntenegrului.

Fetele noastre au pierdut, scor 23-34, în faţa unei naţionale construită cu preponderenţă pe scheletul formaţiei de club Buducnost Podgorica, deţinătoarea Ligii Campionilor la cluburi.

Şansele României de a mai juca la Olimpiadă au fost astfel anulate, după ce vineri Franţa a reuşit să câştige, scor 24-19, în faţa româncelor. Duminică, fetele antrenate de Radu Voina vor juca ultimul meci din cadrul turneului, împotriva Japoniei, însă partida nu mai are nicio miză.

Astfel, Franţa şi Muntenegru sunt cele două formaţii din cadrul turneului Preolimpic care şi-au asigurat biletele pentru JO de la Londra, în timp ce România va fi reprezentată la Londra de o singură echipă, naţionala de polo.

Pe de altă parte, este de aşteptat ca selecţionerul Radu Voina să-şi prezinte demisia din funcţie la întoarcerea din ţară, susţine ProSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639564-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE