2020-04-06 14:59

Eşecuri în serie pentru Dinamo în perioada de pregătire. Cod roşu în Ştefan cel Mare

 |  16:58
Eşecuri în serie pentru Dinamo în perioada de pregătire. Cod roşu în Ştefan cel Mare

Dinamo s-a întors cu coada între picioare din stagiulefectuat în Austria, deşi modificările din lot nu au fost substanţiale ca încazul celorlalte contracandidate la titlu.

După un sezon 2009-2010 dezamăgitor, fanii dinamovişti l-auvăzut pe Ioan Andone drept salvatorul istoriei roş-albe, însă echipa a începutcât se poate de slab pregătirile pentru ediţia de campionat ce stă să înceapă.Dinamo a pierdut patru dintre cele cinci meciuri amicale disputate, obţinând osingură remiză, 1-1 cu israelienii de la Maccabi Haifa.

Dacă în atac, jocul a mers, în schimb, apărarea a fostpunctul slab al „câinilor”, spre disperarea tehnicianului, mai ales că majoritatea golurilor au fost primite din faze fixe. “În defensivă am marile probleme, sunt puţini jucători valizi. Am nevoiede întăriri”, s-a plâns Ando, cu numai 10 zile înainte de primul meci oficial,prima manşă din turul II al Ligii Europa. Nici atmosfera din vestiar nu e maibună, rezultatele punându-şi serios amprenta pe moralul jucătorilor. “E neplăcutsă tot pierdem, suntem demoralizaţi, dar în momentul ăsta atât putem”, spunea şi căpitanul Marius Niculae.

Cătălin Munteanu este singurul dintre jucătoriitransferaţi în această vară care a reuşit să se impună în primul 11 alcâinilor, în timp ce brazilianul Helder nu a fost deloc în apele lui dupăsezonul excelent făcut în tricoul Rapidului. În plus, din cauza timpului scurtrămas până la meciurile oficiale, Dinamo îi va legitima pe portarul macedoneanuNaumovski (22 de ani) şi pe fundaşul bosniac Aidin Maksumic (26).

Rezultatele câinilor din Austria:

1-1cu Maccabi Haifa

3-4 cu Austria Viena

0-1 cu Universitatea Cluj

0-1 cu Lokomotiv Moscova

1-2 cu Red Bull Salzburg


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638935-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE