2020-05-31 20:17

EXCLUSIV: Cum şi-a pierdut George Florescu nopţile înaintea meciului cu Italia

 |  18:29
EXCLUSIV: Cum şi-a pierdut George Florescu nopţile înaintea meciului cu Italia

MijlocaşulAlaniei Vladikavkaz, George Florescu, a decis să renunţe la povara numărului 10pentru meciul cu Italia, dar evoluţia sa a fost apreciată atât de selecţioner,cât şi de presa internaţională.

Puţinălume ştie însă prin ce a trecut fotbalistul originar din Cluj pentru a ajungela lot. Abia revenit după ruptura la inghinali suferită în meciul cu Franţa,Florescu a fost integralist sâmbătă in deplasarea de la Tomsk, în sud-vestul Siberiei, iarimediat după a decolat spre Moscova pentru a putea fi luni la reunirea lotuluitricolor.

”Aajuns duminică la 5 dimineaţa la Moscova, zborul a durat cinciore. Apoi, luni dimineaţă a avut zbor de la Moscova pentru Austria, şi culmea,tot la cinci dimineaţa. A avut două nopţi pierdute din cauza asta şi s-aresimţit. A fost foarte obosit după meciul cu Italia”, aafirmat, pentru Puterea, un apropiat al lui Florescu. Fotbalistul a făcut drumîntors spre Vladikavkaz, deoarece sâmbătă are meci cu Terek Groznîi.

Presa italiană a apreciat evoluţia mijlocaşului în vârstă de 26 de ani,agenţia Calciomercato notând că “a emanat energie şi vigoare şi a avut o finalizareinteresantă în finalul meciului, respinsă cu greu de Viviano”.

Foto:Gazeta Sporturilor


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE