2020-02-17 23:37

EXCLUSIV: Stelistul Todorov s-a transferat la ultima clasată în Bulgaria

 |  15:48
EXCLUSIV: Stelistul Todorov s-a transferat la ultima clasată în Bulgaria

Fundaşul bulgar Yordan Todorov, adus în urmă cu două luni de Piţurcă laSteaua, s-a despărţit oficial de gruparea din Ghencea şi a ajuns deja la unacord cu lanterna roşie a campionatului de la Sud de Dunăre, Minyor Pernik.

În vârstă de 29 de ani, acesta a fost adus la începutul verii de Piţurcăpentru postul de fundaş dreapta, însă evoluţiile sale au fost dezamăgitoare înpartidele amicale.

Cum cel care răspundea pentru el a părăsit echipa după numai două etape,Todorov s-a văzut fără nici un fel de sprijin, iar noul antrenor, IlieDumitrescu, l-a anunţat că nu contează pe serviciile sale.

Nu a fost folosit nici un minut în cele şase etape de campionat, iar pânăla urmă, a decis să părăsească gruparea din Ghencea. Azi, a semnat o înţelegere valabilă un sezon cu ultima clasată în prima ligă bulgară Minyor Pernik

Bulgarul face parte dintr-o listă lungă de jucători pe care conducereaStelei a anunţat-o pentru disponibilizări. Ultima mutare este cedarea lui DorelStoica la Universitatea Craiova, veteranul fiind aşteptat azi în Bănie pentruprimul antrenament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE