2020-02-18 11:24

Familia LUCESCU sare în ajutorul unui jucător SUSPENDAT pentru DOPAJ

 |  13:39
Familia LUCESCU sare în ajutorul unui jucător SUSPENDAT pentru DOPAJ

Imediat după ce a câștigat Cupa Greciei, Răzvan Lucescu a început să pregătească intens transferurile pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Iar prima achiziție este una surprinzătoare și nu prea, dacă ne gândim despre cine este vorba.

Familia LUCESCU sare în ajutorul unui jucător SUSPENDAT pentru DOPAJ
zoom

Primul jucător care a semnat cu PAOK Salonic este Darijo Srna, un fotbalist extrem de apropiat de Mircea Lucescu. Croatul a fost timp de mulți ani mâna dreaptă a tehnicianului român la Șahtior Donețk. Acum, fundașul dreapta este suspendat pentru dopaj, însă sancțiunea se va temina pe 22 august.

Croatul în vârstă de 36 de ani a negociat miercuri ultimele detalii cu directorul sportiv al clubului, fostul arbitru Lubos Michel, și va semna un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul, potrivit digisport.ro.

Fostul căpitan al lui Şahtior Doneţk în perioada Mircea Lucescu este în momentul de față în stare de suspendare din cauza unui test antidoping realizat în afara competiţiei. A primit o suspendare de 17 luni, iar începând cu 22 iunie se poate antrena cu orice echipă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE