2020-07-07 10:23

Fanii lui GABI TAMAȘ, cu sufletul la gură. Ce ANUNȚ au făcut avocații fotbalistului reținut în Israel

 |  12:41
Fanii lui GABI TAMAȘ, cu sufletul la gură. Ce ANUNȚ au făcut avocații fotbalistului reținut în Israel

Gabriel Tamaş a fost prins băut la volan, fundaşul lui Hapoel Haifa rulând la bordul unei limuzine cu 205 km/h. De marţi, 26 martie, apărătorul de 35 de ani este după gratii, iar acum va apărea din nou în faţa judecătorilor, care, conform spuselor avocaţilor românului, va fi eliberat. La tribunal şi-au anunţat prezenţa în număr mare şi suporterii lui Hapoel Haifa, potrivit Mediafax.

Presa din Israel a luat legătura cu reprezentanţii legali ai lui Tamaş, iar aceştia au anunţat. "El va fi eliberat astăzi şi apoi o să luptăm pentru a arăta că este nevinovat", au spus aceştia pentru Sport5.co.il. Cei doi avocaţi ai românului sunt Tomer Nagola şi Eitan Stoller, patronul lui Hapoel Haifa hotărând să-i angajeze după ce primul avocat al jucătorului născut în Braşov nu a reuşit să-l scape de arest.

Acum, la tribunal, Tamaş va fi susţinut de soţia sa, Ioana, şi de zeci de fani ai lui Hapoel Haifa. De asemenea, patronul formaţiei a decis, ca în ciuda clauzei anti-alcool (care prevedea ca acordul să fie rupt dacă Tamaş va avea asemenea abateri), să-i acorde încă o şansă românului.

De-a lungul timpului, Gabriel Tamaş a avut numeroase escapade bahice, inlcusiv atunci când era convocat la echipa naţională. Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a făcut dezvăluiri îna cest sens şi consideră că are o parte de vină pentru decăderea fundaşului de 35 de ani. ”Îmi asum vina. După un meci disputat de echipa naţională în Belarus, Tamaş s-a făcut praf şi a avut o atitudine nepotrivită faţă de selecţioner. Nu mai ştiu cine era antrenor.

Sigur, nu era Victor Piţurcă. În loc să-l las pe aeroport, l-am iertat şi, din păcate, nu s-a învăţat minte. După câteva luni, a comis-o din nou şi a ratat turneul din America. Atunci l-am trimis pe regretatul Didi Prodan să-l recupereze dintr-un bar”, a declarat fostul preşedinte al FRF pentru Libertatea.

Escapade "marca" Gabriel Tamaş:

- decembrie 2004. Aflat sub influenţa alcoolului, a devastat un restaurant din Poiana Braşov, împreună cu nişte prieteni

- noiembrie 2005. A provocat un mare scandal într-o discotecă din Braşov, la doar câteva ore după ce Dinamo remizase acasa cu Jiul Petroşani (1-1)

- octombrie 2008. Tamaş a băut la un bar din Bucureşti, iar spre dimineaţă şi-a adus aminte că Dinamo are nişte restanţe financiare la el. A pus mâna pe telefon şi la ora cinci dimineaţa l-a sunat pe preşedintele Nicolae Badea. „Presidente, eu de azi mă apuc de K1. Nu mai vreau să joc fotbal”

- februarie 2009. A fost trimis la Dinamo II după ce a consumat alcool şi a provocat scandal în cantonamentul lui Dinamo din Turcia. Beat fiind, a chemat maseurii la ore trei dimineaţa să-i facă un masaj. Încercând să-l potolească, antrenorul secund al lui Rednic, fostul internaţional Ion Vlădoiu, a fost la un pas de a fi bătut de Tamaş.

- iulie 2010. S-a îmbătat criţă la nunta fratelui său şi a sărit să bată câţiva ospătari, declarându-se nemulţumit de serviciile lordecembrie 2010. Şi-a batut iubita după ce a băut într-un club din Bucureşti, bănuind că aceasta l-ar înşela cu fratele Elenei Gheorghe, Costin Gheorghe

-iunie 2011. A ratat turneul naţionalei în America de Sud, din cauza unui chef la care a stat până dimineaţaaugust 2011. A întârziat la un şpriţ, în oraş, cu Mutu, înaintea amicalului României cu San Marino şi a fost exclus din lot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE