2019-07-19 15:16

Fanii tenisului își pot CUMPĂRA bilete la Bucharest Open. Cinci ROMÂNCE pe tabloul principal

 |  14:41
Fanii tenisului își pot CUMPĂRA bilete la Bucharest Open. Cinci ROMÂNCE pe tabloul principal

S-au scos la vânzare biletele la turneul de tenis Bucharest Open 2018, competiție WTA International cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, care se va desfăşura în perioada 16-22 iulie la Arenele BNR din Capitală. Mai precis pe terenurile de lângă arena principală, pe care nu se mai poate juca deoarece nu mai are de ceva timp aviz ISU.

Preţuri sunt cuprinse între 20 şi 75 de lei, anunţă Federaţia Română de Tenis. Biletele pot fi achiziţionate online pe site-ul www.bilete.ro şi în reţeaua bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos şi Poşta Română. Prețurile sunt următoarele: 20 lei (luni, 16 iulie), 20 lei (marţi, 17 iulie), 30 lei (miercuri, 18 iulie), 30 lei (joi, 19 iulie), 50 lei (vineri, 20 iulie), 75 lei (sâmbătă, 21 iulie), 75 lei (duminică, 22 iulie).

Dacă Simona Halep are șanse spre zero să ia startul la acest turneu, fanii tenisului se pot delecta urmărindu-le pe Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Ana Bogdan. Ele cele cinci românce confirmate pe tabloul principal.

Facilități de acces

Intrarea este liberă pentru public în zilele de calificări, sâmbătă şi duminică (14 şi 15 iulie). Copiii, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces gratuit şi în perioada 16-19 iulie, în limita locurilor disponibile, făcând dovada cu un act de identitate (legitimaţie, carnet de elev sau student, talon de pensie etc.). Copiii preşcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoanele majore care îi însoţesc, deţinătoare a unui bilet valabil. Persoanele cu dizabilităţi vor avea intrarea liberă, în limita locurilor disponibile, cu condiţia să trimită o solicitare nominală pe adresa office@frt.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE