2020-08-07 22:19

Farmecul vieţii. Rada: Rămân alături de Rapid

 |  18:24
Farmecul vieţii. Rada: Rămân alături de Rapid

Marian Rada a negat vehement zvonurile care îl dădeau plecat din Giuleşti, din cauza situaţiei financiare disperate prin care trece gruparea de sub podul Grant. Mai mult, tehnicianul spune că va rămâne pe veci devotat culorilor vişinii.

„Nu mai are rost să comentez toate tâmpeniile care apar în presă, pe surse, pe informaţii şi pe piste false şi greşite! M-am săturat de invenţiile unora care vor să facă rău clubului Rapid în orice moment al existenţei lor. Nu mi-am dat demisia şi nici nu o voi face. Voi rămâne alături de Rapid şi în această situaţie foarte grea prin care trece clubul nostru! Vă rog să vă opriţi să inventaţi, să minţiţi şi să denigraţi acest club, folosindu-vă de numele meu!”, spune Rada pe site-ul grupării giuleştene.

Pe de altă parte, oficialii rapidişti au decis, din cauza lipsei banilor, să retragă echipa satelit din campionat. Aceasta se afla, la finalul turului, pe locul secund în eşalonul trei, la cinci puncte în urma liderului Viitorul Axintele. Cei mai mulţi jucători de la Rapid 2 vor fi cooptaţi la echipa mare, mai ales că George Copos va renunţa în iarnă la majoritatea fotbaliştilor cu salarii mari şi foarte mari, ca Glauber, Rui Duarte, Pavlovic, Goga, Teixeira sau Surdu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639585-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE