2020-02-26 19:44

Farul a fost reprimită în Liga a II-a

 |  15:36
Farul a fost reprimită în Liga a II-a

Patronulgrupării Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a declarat, vineri, că echipa sa aprimit dreptul să evolueze în Liga a II-a după ce a achitat unele datorii cătrejucători, motiv pentru care Comisia de Disciplinăa FRF luase deciziadezafilierii clubului.

"Amplătit o parte din restanţele către jucători, iar cel mai important lucru estecă am fost reprimiţi în Liga a II-a. Vom încerca să luăm lucrurile pas cu pas,suntem în discuţii avansate cu Petre Grigoraş pentru funcţia de antrenor. Vormai veni şi jucători, avem un grup pe care îl vom aduce la Constanţa. Nepropunem o comportare cât mai bună în acest sezon. Aşteptăm lângă noi şi ungrup de investitori din Contanţa, care să ne sprijine", a spus Nedelcu,care a precizat că va solicita amânarea meciului din prima etapă a Ligii aII-a, cu Viitorul Constanţa.

Comisia deDisciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis, miercuri, dezafiliereaclubului Farul Constanţa, din Liga a II-a, din cauza restanţelor financiare pecare le are faţă de trei jucători.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE