2019-08-18 12:07

FC Voluntari s-a SALVAT dramatic de la retrogradare, iar Mutu a fost la un pas LEŞINE pe gazon

 |  22:05
FC Voluntari s-a SALVAT dramatic de la retrogradare, iar Mutu a fost la un pas LEŞINE pe gazon

Antrenorul FC Voluntari, Adrian Mutu, a declarat după ce echipa sa s-a salvat la limită de la retrogradare, că i s-a făcut rău înainte de executarea loviturilor de departajare, în urma cărora echipa sa a reuşit să rămână în Liga 1, după barajul cu Chindia Târgovişte.

“Am plecat la început, m-a dus până în vestiar pentru că am avut o cădere de calciu şi m-am întors... Mă bucur că i-a reuşit lui Mincă, eu ştiu că un portar bun. Are el momentele lui, dar ştie el ce vreau de la el şi e un băiat care dă totul pe teren. A fost greu, aşa cum ne aşteptam, o singură neatenţie în a doua repriză ne-a costat şi am dus meciul în prelungiri. La loviturile de la 11 metri, unde se putea întâmpla orice, experienţa noastră şi luciditatea mai mari şi-au spus cuvântul. Chindia a atacat cu mai multă foţă, pentru că trebuia să recupereze rezultatul. Păcat că am avut nişte situaţii de contraatac interesante şi nu am ştiut să le fructificăm. Sunt jucători de la care aştept mai mult în momentele astea, dar asta e. L-am păstrat pe Cernat până în ultimele minute, pentru că simţeam că o să ajung la lovituri de la 11 metri. Am avut câştig de cauză printr-o luciditate mai bună şi pentru că am fost probabil mai odihniţi", a spus Mutu.

El a recunoscut că rezultatele slabe înregistrate la cârma echipei sale l-au făcut să se îndoiască de capacitatea lui de a antrena. "Sunt momentele grele în care câteodată ajungi să te îndoieşti de capacităţile tale de antrenor şi să ai dubii asupra ta, iar eu am perseverat pe ideile mele până la capăt, am crezut în ele şi mă bucur că am făcut asta. Am ales anumiţi jucători care înainte nu jucau şi i-am menţinut în teren chiar dacă în anumite meciuri nu au dat randament şi acest lucru m-a dus la acest mic succes, pentru că eu mă bucur, dar nu sunt extraordinar de fericit pentru că e doar o menţinere în Liga I şi nimic altceva. A fost greu şi e doar satisfacţia că am îndeplinit obiectivul. Felicit Chindia şi anternorul ei, felicit publicul, păcat că nu sunt condiţiile cele mai bune aici. Le dau un sfat, pentru a avea o echipă bună să îmbunătăţească infrastructura, pentru că e o echipă care arată bine", a încheiat antrenorul ilfovenilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE