2020-07-07 03:14

FC Vaslui suferă, iar patronul pare să îşi piardă răbdarea. Porumboiu: „Nu de asta bag bani la echipă, vreau mai mult de la jucători”

 |  15:39
FC Vaslui suferă, iar patronul pare să îşi piardă răbdarea. Porumboiu: „Nu de asta bag bani la echipă, vreau mai mult de la jucători”

Deşi echipa antrenată de spaniolul Lopez Caro a reuşitprima victorie în actuala ediţie a Ligii I, împotriva celor de la FC Braşov,finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, nu este încă pe deplin satisfăcutde evoluţia echipei sale. Şi pe bună dreptate, mai ales că a investit masiv înjucători pentru a-i crea lui Lopez Caro cele mai bune condiţii pentruperformanţă. Spaniolul nu pare să găsească soluţia pentru a aduce echipa pedrumul cel bun şi, deşi patronul o neagă, postul tehnicianului pare în pericol.„A fost o victorie chinuită, dar nu am jucat rău. Nu sunt mulţumit de uniijucători, dar Pouga nu m-a dezamăgit. Mie nu mi-a plăcut jocul, nu de asta bagbani la echipă. Vreau mai mult de la ai mei”, a spus patronul moldovenilor.Porumboiu este însă convins că tehnicianul iberic va aduce echipa pe drumul celbun, dar mai are nevoie de timp pentru a se adpata cât mai bine în România.Finanţatorul spune că vasluienii vor juca din ce în ce mai bine şi susţine cănici un antrenor din lumea nu i-ar fi garantat doar victorii în campionat aşacă mai are răbdare cu Lopez Caro. Din câte se pare, decisive pentru antrenorulspaniol vor fi disputele cu francezii de la Lille din Liga Europa şi cu Steauadin Liga I. În cazul în care vasluienii nu vor obţine rezultate pozitive,postul antrenorului este în pericol, iar omul care stă la pândă este VictorPiţurcă, cel care a şi declarat că ar fi de acord să vină pe banca tehnică acelor de la FC Vaslui.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE