2020-07-07 00:37

FCSB a început curățenia! Jucătorii care au părăsit lotul în 2020

 |  23:49
FCSB a început curățenia! Jucătorii care au părăsit lotul în 2020

Jucătorii de la FCSB s-au reunit marți și au efectuat vizita medicală la INMS. Doar 23 de fotbaliști au fost prezenți, iar printre absenți se numără Ioan Hora, Juvhel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski, care și-au reziliat contractele cu ‘roș-albaștrii’.

Câțiva jucători de la FCSB au lipsit motivat de la reunire. Momcilovic, Planic și Salomao au mai primit câteva zile libere, iar Pintilii care a preferat să facă vizita medicală la Chiajna.

‘Roș-albaștrii’ s-au despărțit oficial de Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou și Ioan Hora. Informația a fost ‘strecurată’ de club la prezentarea lui Darius Olaru, scrie RealitateaSportiva.

În perioada următoare, vor mai pleca Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Alexandru Stan și Claudiu Belu. Nici situația lui Marko Momcilovic nu este clară, dar ar putea să rămână până în vară.

‘Roș-albaștrii’ se vor pregăti la Baza Sportiva FCSB până pe 11 ianuarie, când vor pleca spre Marbella, unde se va desfășura cantonamentul de iarnă.

În Spania, elevii lui Bogdan Vintilă vor disputa patru partide amicale. Delegația FCSB va reveni la București pe 23 ianuarie, pentru a pregăti primul meci oficial din Liga 1, programat pe 2 februarie, la Cluj Napoca, împotriva liderului CFR Cluj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE