2020-02-21 15:20

FCSB. Doi jucători sunt pe picior de plecare. SURPRIZĂ, ambii sunt titulari

 |  13:54
FCSB. Doi jucători sunt pe picior de plecare. SURPRIZĂ, ambii sunt titulari

Plecat recent de la cârma roş-albaştrilor, Nicolae Dică a vorbit despre doi dintre foştii săi jucători care ar putea părăsi echipa chiar din această iarnă. Dacă despre unul se ştia, Harlem Gnohere, al doilea este o veritabilă surpriză pentru toată lumea.

Fostul tehnician spune că fundaşul dreapta Romario Benzar (26 de ani) are cele mai mari şanse să plece în pauza de iarnă, în timp ce “Bizonul” va fi lăsat să se transfere doar în cazul unei oferte pe placul lui Becali. "Eu cred că Romario Benzar este posibil să plece în această iarnă. Şi Bizo (n.r. Harlem Gnohere) dacă va avea oferta pe care şi-o doreşte patronul. Sunt jucători importanţi amândoi. Au fost doi jucători care m-au ajutat foarte mult şi au avut evoluţii foarte bune! Sper să aibă în continuare evoluţii foarte bune dacă rămân la Steaua sau să meargă la mai bine", a declarat Dică pentru Telekom Sport.

Pentru Romario Benzar se zvoneşte că ar există interes din partea mai multor echipe importante din prima ligă din Turcia, printre care Fenerbahce şi Trabzonspor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE