2019-10-19 21:09

FED CUP. Cele mai bune JUCĂTOARE au fost convocate pentru BARAJUL cu Elveția

 |  13:53
FED CUP. Cele mai bune JUCĂTOARE au fost convocate pentru BARAJUL cu Elveția

Simona Halep, locul 1 WTA, Sorana Cîrstea, locul 34 WTA, Irina Begu, locul 38 WTA, şi Mihaela Buzărnescu, locul 40 WTA, adică jucătoarele cele mai în formă ale României, au fost convocate în echipa de Fed Cup pentru meciul cu Elveţia din barajul pentru Grupa Mondială, care are loc pe 21 și 22 aprilie 2018, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu. Echipa care câştigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a FedCup by BNP Paribas.

”Avem speranţe mari de la această partidă şi pentru mine, pentru echipă, pentru toată România ar însemna foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Avem noroc că toate fetele sunt sănătoase, trec printr-o perioadă bună şi sper să ne adaptăm foarte repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, astfel încât la ora meciului totul să fie pregătit, iar sala plină”, a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României,

La rândul său, antrenoarea echipei, Alina Tecşor-Cercel, este convinsă că româncele o să-şi demonstreze valoarea și vor reveni în Grupa Mondială: ”Avem în echipă cele mai bune şi mai în formă jucătoare din România în acest moment. Jucăm pentru un loc în Grupa Mondială, acolo unde, dacă ne uităm la clasament, cu siguranţă merităm să fim. Vom juca pe zgură, un alt avantaj pentru echipa noastră, şi ne dorim mult ca sala de la Cluj-Napoca să fie plină. Cu siguranţă va fi un meci spectaculos".

Speranțe infime cu Bencic

Timea Bacsinszky (locul 46 WTA), Viktorija Golubic (locul 107 WTA) şi Jil Teichmann (locul 136 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Heinz Günthardt pentru întâlnirea cu România de la Cluj Napoca, din barajul pentru Grupa Mondială a FedCup. Speranţele elveţienilor erau legate de recuperea Belindei Bencic, locul 71 WTA, accidentată, însă se pare că în acest moment nu sunt şanse de a fi aptă pentru întâlnirea de la Cluj-Napoca. Totuşi, Günthardt a lăsat un loc liber în echipă, sperând la un "miracol". A patra jucătoare va fi convocată ulterior.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE