2020-02-21 18:25

Femeile i-au tras în jos! Despărţirile de iubite le-au relansat carierele lui Bogdan Stancu şi Cristi Tănase

 |  16:08
Femeile i-au tras în jos! Despărţirile de iubite le-au relansat carierele lui Bogdan Stancu şi Cristi Tănase

Cristi Tănase şi Bogdan Stancu sunt cei mai în formăstelişti din acest debut de sezon după un campionat trecut dezamăgitor, în careambii au fost acuzaţi pentru lipsa de determinare şi concentrare. Primul adevenit vicecăpitan la formaţia din Ghencea, în timp ce al doilea estegolgheterul la zi al echipei.

Metamorfoza din această vară s-a produs după ce aceştiaau decis să se concentreze doar pe fotbal, renunţând la relaţiile tumultuoasepe care le aveau cu două tinere din Piteşti. Stancu era împreună de trei ani cuIulia Oprescu (19 ani), în timp ce Tănase a locuit în ultimul an alături defocoasa Iulia Tăbăcaru (22 de ani).

Dacă despre idila primului nu au răsuflat multeinformaţii în presă, deşi era una tensionată, Tănase şi Iulia, poreclită „Bombasexy“, au ţinut prima pagină a ziarelor de scandal din cauza deselor escapadeîn cluburi. Mai mult, mijlocaşul se certase cu familia sa din cauza Iuliei, frateleşi mama sa acuzând-o pe tânără că îl înşală. Chiar şi patronul Gigi Becali i-acerut să pună capăt relaţiei: „Dacă stai cu o femeie periculoasă în casă, n-ai prea multă vlagă. Dacă detonezibomba de multe ori, atunci ţi se înmoaie genunchii”. Orbit de iubire, Tănase arefuzat să-i asculte, în ciuda dovezilor, a continuat relaţia tumultuoasă pânăîn această vară, când a văzut cu ochii săi că Iulia nu e uşă de biserică.

Originari din Piteşti, cei doi colegi de echipă şi degeneraţie obişnuiesc să petreacă mult timp împreună, însă în iarnă s-au ignorato perioadă din cauza unui incident între iubite. De Revelion, cuplurile au alessă sărbătorească la Poiana Braşov, dar cu numai o zi înainte de terminareavacanţei, cele două fete s-au certat, iar „Bomba sexy” l-a ameninţat pe Tănasecă îl va părăsi dacă mai vorbeşte cu Stancu.

Între timp, văzând că evoluţia lor de pe teren este pe opantă descendentă, iar viaţa personală este tot mai agitată, cei doi steliştiau decis să renunţe la poveştile de dragoste pentru a se putea concentra lafotbal. Ca un făcut, Iulia lui Stancu şi cea a lui Tănase au devenit prietenela cataramă, fiind văzute deseori împreună la terasele din Piteşti.

În schimb, Stancu şi Tănase sunt pe val, iar la începutullunii au evoluat în partida pe care naţionala României a pierdut-o în Turcia.Primul este golgheter la Steaua, iar al doilea a fost căpitan de echipă, caurmare a absenţei lui Nicoliţă, în partida disputată aseară, după închidereaediţiei, în compania celor de la FC Vaslui.

Cifrele celor doi jucători în sezonul 2010-2011

Cristian Tănase

Meciuri în Liga I: 4 (358 de minute)

Goluri: 0

Pase de gol: 1

Meciuri-goluri Liga Europa: 1-0

Meciuri-goluri pentru naţională: 1-0

Bogdan Stancu

Meciuri în Liga I: 4 (336 de minute)

Goluri: 4

Pase de gol: 1

Meciuri-goluri în Liga Europa: 1-1

Meciuri-goluri pentru echipa naţională: 1-0

*Partida cu FC Vaslui s-a disputat după închidereaediţiei


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-12

Mai multe imagini:
Femeile i-au tras în jos! Despărţirile de iubite le-au relansat carierele lui Bogdan Stancu şi Cristi Tănase
zoom
Femeile i-au tras în jos! Despărţirile de iubite le-au relansat carierele lui Bogdan Stancu şi Cristi Tănase
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE