2020-02-18 11:19

Firea: Cu tot respectul pentru performanţa Cristinei Neagu, noi nu ne permitem în acest moment

 |  10:53
Firea: Cu tot respectul pentru performanţa Cristinei Neagu, noi nu ne permitem în acest moment

Gabriela Firea: Cu tot respectul pentru performanţa Cristinei Neagu, noi nu ne permitem în acest moment să oferim un salariu mai mare decât cel existent Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni seară, la Digi Sport, că handbalistei Cristina Neagu i s-a propus menţinerea salariului actual, nefiind posibilă o mărire, după cum a cerut impresarul sportivei.

“La începutul acestui an au fost mai multe discuţii, iar ultimele chiar s-au precipitat în ultima perioadă pentru că a fost o solicitare expresă a impresarului Cristinei Neagu de a majora salariul, care este 17.500 de euro, la 20-21.000 de euro. Acest aspect s-a discutat atât în cadrul Consiliului de Administraţie, şi de asemenea Gabriela Szabo m-a informat. Cu tot respectul pentru performanţa Cristinei Neagu şi valoarea pe care o are, sunt convinsă că merită sume mult mai mari, dar noi nu ne permitem în acest moment să oferim un salariu mai mare decât cel existent. Noi i-am făcut o ofertă de a menţine salariul anterior“, menţionând că în Consiliul de Administraţie s-a discutat chiar şi despre diminuarea salariului handbalistei, în contextul în care Neagu este în convalescenţă.

Săptămâna trecută, CSM Bucureşti a anunţat că doreşte ca Neagu să joace în continuare pentru echipa de handbal a clubului din Capitală, menţionând că i-a făcut o propunere în acest sens.

“Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriaşe pentru a o readuce în ţară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti. La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraofertă Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei”, se arăta în comunicatul CSM Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

ANONIM
26 Feb 2019

Dar are 80.000 euro sa arunce pe Angela Gheorghiu ptr o ora de playback....o moldoveancă pusă în primărie in loc de centură...
MITICA GOARNA
26 Feb 2019

Si pe panselute fara numar! biciclete; masini de IF; ETC!
PAVEL
26 Feb 2019

O ora de playback? Din pacate nu stiti despre ce artist vorbiti si nici sa respectati o valoare, nu e de mirare ca Romania de astazi arata asa cum arata daca faceti astfel de comentarii. Dar ce ramane important si efemer - Angela Gheorghiu este respectata si adulata de o lume intreaga, de capete incoronate si mari personalitati mondiale, nu are nevoe de “aprecierea” Dvs sau a altor romani ca Dvs... Romania, trezeste-te! ;)
ANDREI
26 Feb 2019

Angela Gheorghiu este un artist de talie mondiala, nu canta niciodata playback si participa in spectacole pe onorarii mult mai mari decat 80.000 euro. Este respectata si apreciata in toata lumea, fiind considerata de multi cea mai importanta soprana a acestui secol. Sa va fie rusine ca aduceti numele Domniei sale in aceasta discutie. Din pacate in Romania exista o ignoranta greu de imaginat si de explicat si foarte putin respect pentru adevarate valori.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE