2020-06-05 10:24

Fix un AN până la OLIMPIADA de la Tokyo. Șeful COSR își face calcule de “cel puțin 10 MEDALII”

 |  14:37
Fix un AN până la OLIMPIADA de la Tokyo. Șeful COSR își face calcule de “cel puțin 10 MEDALII”

Fix un an mai este până la startul Olimpiadei de la Tokyo, iar șeful COSR, Mihai Covaliu, își face deja calculele: ”Sper că câștigăm cel puțin zece medalii!”

La Jocurile Olimpice de anul viitor delegația României își propune să cucerească mai multe trofee decât la precedenta ediție în sporturile în care am performat de-a lungul timpului: canotaj, judo, tir, lupte, scrimă. Dar nu numai, Simona Halep la simplu, Horia și Simona la dublu-mixt și, de ce nu, naționala de tineret a lui Mirel Rădoi au șanse importante de medalie la Tokyo.

Concursurile sunt în toi pentru mulți sportivi care încă nu și-au asigurat biletele de Tokyo, iar președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român mizează pe un număr substanțial de ”tricolori” calificați și cel puțin zece medalii în 2020. Pentru care este gata să și verse lacrimi de bucurie.

” Eu îmi doresc să depășim zece medalii, dacă toate lucrurile vor merge așa cum ne dorim. Mă voi abtine sau poate nu să plâng când îi voi vedea pe sportivii români pe podium, știu ce înseamnă să-ți îndeplinești un vis. Cel mai important este ca toți să fie la capacitate maximă din punct de vedere fizic și mental. Atunci vom putea vorbi de rezultate excepționale la Olimpiadă. Depinde de fiecare cum va gestiona acest an până la JO. Îți poti spori sau diminua șansele la medalii. Până acum suntem în grafic: echipa de fotbal U23 a câștigat biletele pentru Tokyo, Simona Halep și-a manifestat dorința de a participa și a câștiga medalia de aur, la atletism avem trei sportive calificate, la natație avem doi sportivi, alte discipline sunt în plin proces de a acumula puncte ... abia în aprilie 2020 vom știi exact cu câți sportivi mergem în Japonia”-Mihai Covaliu, președinte COSR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE