2020-04-07 15:38

Flash Sport

 |  16:03

AtletulSilviu Casandra a încheiat pe locul 15 finala la 20 kilometri de marş, primaprobă a Campionatului European de la Barcelona.

VicecampioanaUCM Reşiţa va întâlni formaţia poloneză Wisla Plock, în turul trei al CupeiCupelor.

SoranaCîrstea, numărul 69 în clasamentul mondial, s-a calificat, marţi, în turul doial turneului de la Istanbul, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 dedolari. În schimb, Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur la Gstaad.

Fratelelui Geraldo Alves de la Steaua, Bruno Alves, care e şi căpitanul lui FC Porto,ar putea ajunge în aceste zile la adversara Unirii Urziceni din LigaCampionilor, Zenit Sankt Petersburg, care oferă 25 milioane de euro pentru a-ltransfera.

Echipanaţională de baschet feminin a României a încheiat Campionatul European detineret din Letonia pe locul 13, din 16 echipe participante, evitândretrogradarea în eşalonul secund continental.

Mijlocaşul spaniol Jose Maria Gutierrez "Guti"a fost aşteptate de sute de fani la sosirea în Istanbul pentru a semnacontractul cu Beşiktaş Istanbul. Acesta va primi un salariu anual de 2,7milioane de euro.

Echipanaţională de baschet feminin a României va debuta, joi, în companiareprezentativei Elveţiei, în grupa A a Campionatului European de junioare(Divizia B), care va avea loc la Timişoara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE