2020-02-26 18:46

Florentin Petre, aproape de revenirea la Dinamo

 |  15:37
Florentin Petre, aproape de revenirea la Dinamo

Liberde contract, fostul internaţional Florentin Petre are toate şansele să îmbracedin nou tricoul lui Dinamo, urmând ca în perioada următoare să demarezeultimele discuţii cu oficialii din Ştefan cel Mare.

Învârstă de 33 de ani, mijlocaşul a jucat în ultimii patru ani la ŢSKA Sofia şi Terek Groznîi,vorbindu-se în mai multe rânduri de o revenire a sa la formaţia care l-aconsacrat.

Acum,şansele sunt reale, iar zilele trecute a şi efectuate un prim antrenament subcomanda lui Ioan Andone. Piticul este aşteptat în continuare la şedinţeleroş-albilor şi ar putea juca din nou pentru Dinamo în maximum o lună.

Contractuldintre cele două părţi ar urma să se întindă pe un sezon, după care FlorentinPetre ar putea să ocupe o funcţie în cadrul grupării pentru care a evoluataproape două decenii.

Pânăatunci, Petre, devenit între timp lider în Campionatul Naţional de Circuit alBulgariei la Clasa A, are programat un show de zile mari la Băneasa Rally înacest weekend. Cu maşina sa, un Renault Clio S1600, va face o scurtădemonstraţie, după care va împărţi autografe fanilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE