2020-08-14 17:23

Florin Andone s-a DECIS. Unde va juca în sezonul următor

 |  18:37
Florin Andone s-a DECIS. Unde va juca în sezonul următor

Este oficial: Florin Andone va evolua din sezonul următor în Premier League. Deportivo La Coruna a anunțat pe site-ul oficial că internaționalul român s-a înțeles cu Brighton & Hove Albion, care a încheiat pe locul 15 în Anglia în acest sezon. Conform informațiilor digisport.ro, Getafe este clubul care s-a luptat cu Brighton până în ultima clipă, dar oferta englezilor a fost mai bună și atacantul României a ales Premier League.

"Deportivo și Brighton au ajuns la un acord pentru transferul lui Florin Andone. Clubul nostru vrea să-i mulțumească sincer lui Florin pentru devotamentul, spiritul de sacrificiu și munca depusă în acești doi ani în care a apărat culorile clubului și să-i dorească succes în viitoarea experiență din Anglia, dar și în restul carierei sportive" au scris galicienii pe site-ul oficial.

Brighton a anunțat că Andone a semnat un contract valabil pe 5 ani, care va intrat în vigoare pe 8 iunie. Niciuna dintre părți nu a precizat însă e suma de transfer.

Deportivo La Coruna a refuzat atât vara trecută, cât şi în iarnă oferte de transfer pentru Andone, în jurul sumei de 15 milioane de euro. La începutul anului, Brighton a oferit 11 milioane de euro pentru atacantul român, dar Deportivo a refuzat. Everton și Burnley s-au mai interesat de fotbalistul român. În cele din urmă, după retrogradarea galicienilor din La Liga, Deportivo s-a înțeles cu Brighton pentru transferul lui Andone. 

Andone, în vârstă de 25 de ani a jucat 29 de meciuri în actualul sezon în La Liga, a înscris de 6 ori și a oferit 3 pase decisive. Deportivo La Coruna l-a cumpărat pe fotbalist în 2016 de la Cordoba, în schimbul a 5 milioane de euro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE