2020-08-12 16:26

Focu’ la ei

 |  16:33
Focu’ la ei

Măcinată de grave probleme financiare înainte de returulcu Zenit St. Petersburg din Liga Campionilor, Unirea Urziceni va încerca sătreacă de ruşi pentru a ajunge în play-off-ul competiţiei. Presiunea este multmai mare pe adversarii ialomiţenilor, iar trupa lui Luciano Spalletti nici nuconcepe să piardă în faţa vicecampioanei din România.

Toată lumea este de acord că ruşii pleacă cu prima şansă,deşi rezultatul din tur, 0-0 pe Ghencea, le dă speranţe şi elevilor lui RoniLevi. Acesta susţine că trupa sa va face tot posibilul să se califice, dar, cusiguranţă, nu va fi uşor. „Cred că presiunea e pe Zenit, noi trebuie să fimrelaxaţi şi să mergem să dăm tot ce avem mai bun. Ştim ce rezultat e bun pentrunoi, dar nu va fi uşor. Ruşii sunt puternici şi au prima şansă", a spustehnicianul israelian.

Probleme de lot

Deşi s-au arătat încrezători în şansele lor, cei de laUnirea trebuie să încropească un prim „11”, cele mai mari bătăi de cap veninddin zona de mijloc, acolo unde lipsesc trei jucători extrem de importanţi.Răzvan Pădureţu a fost eliminat în meciul tur şi nu poate fi folosit de RoniLevi, în timp ce Sorin Paraschiv s-a accidentat în ultimul meci de campionat,cel cu Rapid din etapa a doua. Poate cea mai importantă absenţă este cea a luiIulian Apostol, omul decisiv de atâtea ori pentru Unirea în sezonul trecut.Micuţul mijlocaş se reface după o accidentare mai veche, iar Levi nu se poatebaza pe el. Cel mai probabil, în linia de mijloc vor apărea Sorin Frunză şiMarinescu. O altă problemă ar putea fi şi lipsa portarului Arlauskis, cel cares-a accidentat la spate, dar Grigore s-a achitat bine de sarcini atunci când afost trimis pe teren.

Ruşii se tem de Unirea

Pleacă favoriţi în disputa cu românii, dar nu vor să seculce pe o ureche pentru că pot avea probleme cu trupa antrenată de Roni Levi.Zenit are neapărată nevoie de victorie cu Unirea, pentru că orice alt rezultatîi scoate din competiţie. Atacantul Maksim Kanunnikov este de părere căialomiţenii formează o echipă foarte bună, care nu joacă un fotbal prea frumos,dar are rezultate, iar asta e cel mai important pentru ei. „Trebuie să îi luămîn serios, pentru că îşi vor juca şansele. Trebuie să fim pregătiţi pentru un jocaspru, cu multe simulări, dar acesta e stilul lor”, a spus jucătorul. Un alt fotbalistimportant al ruşilor, Bistrov, susţine că este foarte important ca ruşii să îşifacă jocul şi atunci vor avea sigur câştig de cauză. „Suntem superiori valoric,dar fotbalul e imprevizibil”, a fost concluzia rusului.

Echipe probabile:

Unirea Urziceni: Grigore – P. Marin, Galamaz, Maftei,Brandan (Bordeanu) – Marinescu, Frunză – Semedo, Neaga, Onofraş (Rusescu) –Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Zenit St. Petersburg: Malafeev – Aniukov, Meira,Lombaerts, Hubocan – Denisov - Bistrov, Jirianov, Şirokov – Danny, Kerjakov.Antrenor: Luaciano Spalletti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-02-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE