2020-08-14 18:01

Fortes a semnat. Urmează Tandia?

 |  14:16
Fortes a semnat. Urmează Tandia?

Atacantul Carlos Fortes a semnat până la urmă cu CSU Craiova, după ce a fost foarte aproape de un transfer la FCSB. Lusitanul a parafat un contract valabil pe 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Gaz Metan Mediaș l-a cedat pe Fortes la Craiova, care a plătit pentru transfer 150.000 de euro, ardelenii urmând a primi şi 10 % dintr-un eventual viitor transfer. El va evolua la Craiova cu tricoul cu numărul 29.

”A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că nu am putut să mă antrenez normal cu echipa Gaz Metan. Toată lumea ştie care a fost situaţia mea... Dar mă bucur că într-un final totul s-a rezolvat şi că am rămas în România.  La Craiova am şansa să lupt pentru titlu şi mi se pare extraordinar. Craiova are cei mai frumoşi şi fanatici fani. Sunt nerăbdător să joc pe un stadion plin. E momentul să luptăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1”, a spus Fortes pentru Telekom Sport.

Născut pe data de 9 noiembrie 1994 la Lisabona, Fortes este un fotbalist de picior drept şi are o înălţime de 1,88 m. A reușit să să marcheze de cinci ori şi să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaş, fiind unul dintre remarcaţii sezonului. 

Iar Craiova nu se va opri aici cu transferurile. Urătorul vizat este Tandia de la Sepsi, un alt jucător care a impresionat în acest sezon. Practic, el joacă același post ca și Alex Mitriță, vedeta echipei care a fost  vândut pe 7,5 milioane de euro la New York FC. Finanțatorul trupei din Bănie, Mihai Rotaru, a făcut deja o primă ofertă pentru Tandia, 500.000 de euro, refuzată de Sepsi, care ar dori 800.000 de euro. Totuși, conform unor surse din cadrul grupării craiovene, sunt șanse mari ca mutarea să se facă în aceste zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE