2020-06-01 16:49

Fostul tenismen John McEnroe, despre victoria SIMONEI HALEP: "Serena părea cumva şocată! Halep a dominat-o total"

 |  19:47
Fostul tenismen John McEnroe, despre victoria SIMONEI HALEP: "Serena părea cumva şocată! Halep a dominat-o total"

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sâmbătă, la BBC TV, că Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost şocată, ceea ce este incredibil având în vedere experienţa ei.

“Sunt şocat. Evident, este o sportivă formidabilă şi, în această fază a carierei sale, sportiva superioară. Dar nu credeam că acest lucru o va intimida atât de mult pe Serena Williams, cum a fost astăzi. Serena părea cumva şocată şi nu credeam că ar putea fi astfel având în vedere experienţa ei. Halep a dominat-o total.

De foarte puţine ori în viaţă simţi astfel că eşti ‘in the zone’ astfel, iar aceasta a fost o astfel de situaţie. Halep se mişcă mai bine decât oricine în circuit. Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Meciul de astăzi a fost cel mai bun jucat vreodată de ea şi a învins-o pe Serena în doar 55 de minute”, a spus McEnroe, citat de News.ro.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE