2019-10-16 20:12

FR DE BOX. Patru candidaturi au fost validate la alegerile programate pe 14 ianuarie. Adrian Diaconu, exclus

 |  18:55
FR DE BOX. Patru candidaturi au fost validate la alegerile programate pe 14 ianuarie. Adrian Diaconu, exclus

Florentin Dincă

Fostul campion mondial Adrian Diaconu, alias “Rechinul”, nu va putea candida la funcţia de preşedinte al FR de Box, rămasă vacantă după demisia lui Leonard Doroftei, din cauza faptului că dosarul său nu a fost validat. În schimb, pe biletele de vot vor fi Vasile Cîtea, Mihai Craiu, Mihai Lauruc și Marian Simion.

Adunarea Generală de alegeri a fost fixată pentru data de 14 ianuarie, de ora 11.00, la Hotel ''Sport'' din cadrul Complexului Sportiv Național ''Lia Manoliu'', conform unul comunicat al FR de Box. Pe de altă parte, pentru un post de membru în Biroul Federal s-au înscris și sunt eligibili Robert Băeatu, Mădălin Bîrdeanu, Ioan Desmirean, Ilie Dragomir, Claudiu Filip, Ion Glăvan, Gheorghe Iancu, Vasile Lazăr, Adrian Lăcătuș, Victor Leu, Bogdan Marian Manole, Bogdan Marinescu, Constantin Martiniuc, Ion Moroiță, Napoleon Gheorghe, Ionel Orzoi, Viorel Ploscă, Ion Romaniuc, Gheorghe Simion, Florin Stan, Titi Tudor, Matei Toma.

Vasile Cîtea a fost vicepreședintele forului de box, Mihai Craiu a fost președinte de onoare al federației, Mihai Lauruc a fost antrenorul lui Lucian Bute la amatori, în perioada 1999-2003, iar Marian Simion a câștigat medalia de bronz la JO de la Atlanta 1996 și cea de argint la JO de la Sydney 2000, fiind campion mondial la semimijlocie în 1999.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE