2020-02-18 20:27

FRF, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre STADIOANELE incluse în programul EURO 2020

 |  14:02
FRF, precizări de ULTIMĂ ORĂ despre STADIOANELE incluse în programul EURO 2020

După ce în spațiul public au apărut informații conform cărora Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, Academia FC Voluntari și baza de pregătire a FCSB din Berceni ar fi variantele de rezervă în condițiile în care stadioanele aflate acum pe listă, Ghencea, Dinamo, Arcul de Triumf și Rapid, nu vor fi gata la timp, FRF a venit cu precizări suplimentare legate de acest aspect.

UEFA a trimis celor 55 de țări participante la preliminariile Campionatului European 2020 ghidul bazelor sportive disponibile pentru echipele participante la turneul final. Bucureștiul figurează în ghidul UEFA cu următoarele recomandări de baze de cantonament: Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, Academia FC Voluntari în tandem cu Hotel Caro și baza de pregătire a FCSB din Berceni.

"Conform graficului prestabilit, UEFA a trimis, pe 31 ianuarie a.c., echipelor participante la calificările Campionatului European 2020 catalogul bazelor de cantonament recomandate în fiecare oraș gazdă al EURO 2020. Bucureștiul figurează cu bazele de la Mogoșoaia, Berceni și Voluntari. Acestea au fost propuneri de cantonament de la bun început și nu au fost schimbate în varianta finală a catalogului UEFA. Dacă doresc, echipele participante care își stabilesc cartierul general în România vor putea opta pentru una dintre cele trei variante de mai sus, urmând a suporta și cheltuielile cu închirierea acestor baze de cantonament", se arată într-un comunicat postat pe site-ul frf.ro.

De asemenea, FRF mai precizează că, într-o etapă ulterioară, catalogul facilităților sportive pentru EURO 2020 va fi completat într-o etapă ulterioară cu stadioanele de antrenament și hotelurile disponibile pentru echipele care vor juca un singur meci în orașele gazdă.

"Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf vor putea fi luate în considerație în 2020 pentru secțiunea ”tranzit” a catalogului UEFA în măsura în care acestea vor fi funcționale. De asemenea, stadionul Dinamo urmează o procedură specială pentru a recupera întârzierile apărute și a se înscrie în catalogul UEFA", se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE