2019-12-14 14:50

UPDATE. Gluma se îngroaşă! DNA a pus sechestru pe casele şefilor fotbalului românesc

 |  14:14
UPDATE. Gluma se îngroaşă! DNA a pus sechestru pe casele şefilor fotbalului românesc

UPDATE 19.08 Gluma se îngroaşă pentru şefii fotbalului românesc. Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe un imobil deţinut de Mircea Sandu, dar şi pe trei case ale şefului  Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Imobilele au fost sechestrate în cazul dezafilierii Universităţii Craiova, informează Antena 3.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a luat, joi, decizia ca la meciurile din Liga I să nu fie aduşi arbitrii străini.

“Dinamo, Steaua şi Rapid au propus delegarea arbitrilor străini. Comitetul Executiv a supus la vot, 5 au fost pentru, 5 împotrivă şi 3 abţineri, deci n-au întrunit condiţiile. Nici un club n-a adus argumente. Daca se va solicita un singur meci, vom face o analiză în Comitetul Executiv”, a spus şeful FRF, Mircea Sandu.

Mai mult, preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, i s-a transmis să nu mai apară în emisiuni la posturile TV pentru a comenta arbitrajul.

După şedinţa Comitetului Executiv,

“Sunt invitat astăzi la DNA pentru lămuriri (…) La Federaţie nu se poate pune sechestru (…) Există posibilitatea să dăm în judecată DNA pentru că ni se obstrucţionează activitatea”, a mai spus Mircea Sandu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639560-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE