2019-05-26 08:11


Fugarul Costly a semnat cu Atlas, deşi litigiul cu FC Vaslui încă nu a fost judecat de FIFA

 |  16:01
Fugarul Costly a semnat cu Atlas, deşi litigiul cu FC Vaslui încă nu a fost judecat de FIFA

La aproape şapte luni după ce a fost dat „dispărut” de laFC Vaslui, hondurianul Carlo Costly a semnat un contract cu formaţia mexicanăAtlas de Guadalajara, deşi conform oficialilor moldoveni, e cu salariul la zişi are parafată o înţelegere valabilă până în 2013.

Costly a dezvăluit pe contul său de twitter că va jucadin această iarnă la echipa din Guadalajar. “Mă bucurmult pentru acest transfer, vreau să îmi revin după perioadă urâtă din carieramea”, a spus vârful achiziţionat la începutul lui 2010 deVaslui pentru jumătate de milion de euro.

În schimb, şefii lui FC Vaslui rămân pe poziţii şianunţă că e imposibil ca fotbalistul să poate juca la Atlas deoarece mai arecontract încă două sezoane şi jumătate cu echipa lui Hizo. “Nu neinteresează, el este jucătorul Vasluiul. Are contract cu noi şi nupoate să semneze de capul lui. Cei de la clubul respectiv probabil că nu ştiuce s-a întâmplat. El are toţi banii la zi primiţi de la Vaslui”, a declarat patronul Adrian Porumboiu, pentru “Puterea”.

Conducătorul afirmă că FIFA nu i-a dat câştig de cauzăla memoriul depus din simplul motiv că încă nu a fost judecat. “Luni, pe13 decembrie va fi judecat la FIFA, aşa că nu văd cum ar putea să rezolve elceva. Ni s-ar face cea mai mare nedreptate dacă nu am avea câştig de cauză”, a adăugat fostul mare arbitru. În schimb, agentul fotbalistuluiafirmă că a primit un document de la forul mondial, iar Costly poate semna cuorice echipă fără probleme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-12-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri