2019-11-18 01:44

Gabriela Szabo a părăsit cu lacrimi în ochi scaunul de la conducerea MTS

 |  18:03
Gabriela Szabo a părăsit cu lacrimi în ochi scaunul de la conducerea MTS

Florentin Dincă

Gabriela Szabo a trăit cu multe emoţii ultima zi de mandat în fruntea sportului romanesc. Fosta mare campioana şi-a văzut visul cu ochii. A reuşit să finalizeze lucrările de reabilitare şi modernizare la Complexul Sportiv Lia Manoliu. Foştii colegi i-au făcut o surpriză la despărţire. I-au oferit un buchet de flori şi un tort personalizat cu ocazia împlinirii pe 14 noimebrie a 40 ani.

În mandatul său de 1 an şi jumătate, Gabriela Szabo a reuşit să modernizeze toate cele 9 Complexe Sportive Naţionale existente. Baza de la Lia Manoliu a fost ultimul său proiect finalizat la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului.

Sălile de forţă, box, lupte, haltere şi gimnastică au beneficiat de multiple modernizări, iar sportivii au început deja pregătirile pentru Jocurile Olimpice în condiţii mai bune. Centrul de refacere pentru sportivi a fost şi el upgradat la necesităţile mileniului III.

Szabo a asistat şi la inaugurarea pistei de tartan din cadrul complexului. A refuzat să taie panglica şi le-a lăsat simbolic aceasta plăcere copiilor de la atletism. Fosta campioana olimpica speră că investiţiile în infrastructură şi în promovarea sportului de masă să producă viitori campioni în anii ce vor urma.

Buna prietenă cu Elisabeta Lipă, viitorul Ministru al Sportului, Szabo i-a urat acesteia mult succes şi speră că proiectele ei să fie continuate de fosta mare canotoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-16

In legatura cu acest articol...

INTERVIU. Gabriela Szabo: „Culegem ce-am semănat în ultimii 15 ani. Regresul gimnasticii era de aşteptat”
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
16 Noi 2015

CU CINE E MARITATA?...SAU E SUNGURICA...POATE ARE NEVOIE DE UN CONSILIER...PSIHOLOGIC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE