2020-03-30 14:25

Gafă monumentală. Gabriela Firea îi acordă titlul de Cetățean de Onoare lui Cornel Dinu, “fost antrenor la Steaua București”. Reacția "Procurorului"

 |  17:36
Gafă monumentală. Gabriela Firea îi acordă titlul de Cetățean de Onoare lui Cornel Dinu, “fost antrenor la Steaua București”. Reacția "Procurorului"

Consiliul General al Capitalei are pe ordinea de zi a ședinței de joi un proiect de hotărâre pentru acordarea titlului de cetățean de onoare lui Cornel Dinu, legendă a clubului Dinamo.

Totuși, în referatul de specialitate a apărut o eroare de neiertat. În CV-ul celui poreclit “Procurorul” că ar fi antrenat, printre altele pe Steaua București, marea rivală a lui Dinamo, clubul pentru care Dinu (71 de ani) a scris istorie, atât ca jucător, cât și ca antrenor.

„Corneliu Constantin Dinu (n. 2 august 1948, Târgovişte), cunoscut sub numele de Cornel Dinu, este un fost jucător şi antrenor de fotbal român. A fost antrenor principal la Steaua Bucureşti, apoi a mai antrenat CS Târgovişte, ASA Târgu Mureş, Oţelul Galaţi, U Cluj şi FC Olt şi a fost selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994, drept pentru care a fost şi decorat cu Ordinul Meritul Sportiv clasa a lll-a", se arată în referatul semnat de primarul Gabriela Firea.

Reacția lui Cornel Dinu

„Cu siguranță este o greșeală a cuiva din preajma doamnei Primar, căreia îi mulțumesc că s-a gândit la mine să mă facă și cetățean de onoare al Bucureștiului, mai ales că sunt cetățean de onoare al Târgoviștei, care a fost 350 de ani capitala Valahiei. Am fost prieten foarte bun cu Răsvan, fostul soț al doamnei Firea, și cu mama acestuia, soacra doamnei Firea, care a fost profesoară și căreia i-am aprobat facultatea de sport când eram ministru. Și ca să glumesc, pentru că e chiar cazul să glumim de această gafă nevinovată, când ne opream după meciurile de fotbal cu Răsvan la o bere sau la un mic, regretatul Piți Varga avea o vorbă: «MAI sau MFA tot MAI este»! (n.r. – Ministerul Afacerilor Interne și Ministerul Forțelor Armate)”, a venit răspunsul pentru Fanatik.ro al lui Cornel Dinu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE