2020-02-25 21:20

Galacticul CAROtat în Moldova

 |  18:01
Galacticul CAROtat în Moldova

Pentru că a refuzat să semneze rezilierea contractului, Juan Ramon LopezCaro s-a trezit ieri cu doar doi jucători la antrenament. Ceilalţi au fost anunţaţide patron că au liber până vineri, când vor avea un nou tehnician.

Luni seară, Caro şi Porumboiu au discutat preţ de câtevaore despre situaţia de la echipă, iar patronul i-a cerut să demisionezedeoarece este total nemulţumit de serviciile sale. Spaniolul a refuzat dinstart bazându-se pe clauza de reziliere unilaterală care îi va costa pevasluieni nu mai puţin de un milion de euro. “Să fie clar, eu nu plec de la echipă. Vreau să duc Vasluiul acolo sus”, a fost mesajul antrenorului.

Porumboiu nu s-a lăsat înduplecat şi i-a transmis căva avea viaţă grea dacă nu părăseşte rapid gruparea moldavă. Fostul arbitruşi-a pus planul în aplicare şi fără ştiinţa tehnicianului i-a anunţat pemajoritatea jucătorilor să nu se mai prezinte la antrenamente până vineri. Deşiprogramase o şedinţă pentru ieri-dimineaţă, Caro nu i-a găsit pe teren decât peRivas şi Campano, jucători aduşi de el şi puşi deja pe lista neagră deconducere. “Prin boicotarea antrenamentului îmi sunt violateatribuţiile de antrenor”, s-a plâns spaniolul, care însă a devenit deja persona non grata înVaslui.

Veteranul Daniel Pancu avorbit în numele absenţilor şi e convins că, până vineri, fostul tehnician allui Real Madrid va fi istorie la FC Vaslui. “E treaba luice spune, noi avem liber. Patronul ne-a dat două zile libere şi am fost anunţaţi că vom avea unalt antrenor de vineri dimineaţă. Şi aşa au fost multe lucruri dubioase pânăacum”, a afirmat atacantul.

Aseară, Porumboiu urma săaibă o nouă întâlnire cu spaniolul în încercarea de a-l îndepărta de la echipă.De data aceasta, finanţatorul vasluian era dispus să îi ofere 250.000 de europentru a accepta rezilierea contractului. În caz contrar, acestuia I se vaplăti în continuare salariul, dar va fi şicanat până când va renunţa de bunăvoie.

În locul ibericului,oficialii moldoveni intenţionează să aducă un antrenor român, iar cei carerămăseseră în cursă până aseară pentru şefia băncii tehnice erau Petre Grigoraşşi Ioan Ovidiu Sabău. “Au fost discuţii cu cei doi, însă a mai rămas ca Porumboiu să se decidă pe cine vreala echipă”, ne-a spus un apropiat alpatronului. Azi se va şti cu siguranţă cine se va ocupa de echipă pentrupregătirea etapei viitoare.

Precedentul Napoli la Craiova

Porumboiu are şi altesoluţii pentru a-l convinge pe spaniol să plece de la FC Vaslui. Acesta arputea urma exemplul lui Dinel Staicu din 2004, când, pentru a-l determina pe NicoloNapoli să renunţe de bunăvoie şi nesilit de nimeni la Universitatea Craiova,i-a schimbat maşina de serviciu într-o Dacia 1100 şi i-a oferit o garsonieră laperiferia oraşului. Până la urmă, italianul a semnat demisia. Un alt cazcelebru este cel al brazilianului Stelei, Andrey Nazario, care pentru că nudorea să plece de la echipă a fost ameninţat că va primi o casă într-o zonă răufamată din Bucureşti.

Sume colosale cheltuite cuspaniolul

Văzut că cel mai mareantrenor străin care a ajuns vreodată în România, Caro a avut pretenţii pemăsură. Un salariu anual de aproape 1 milion de euro, bonusuri consistente deperformanţă, dar şi transferurile cerute. Au fost achiziţionaţi spaniolii DavidRivas, Alejandro Campano şi Rodolfo Bodipo, plătiţi la rândul lor regeşte, careînsă au fost deziluziile primelor şase etape, deşi fiecare are peste 150 demeciuri în Primera Division. Per total, în această vară, Porumboiu a fostnevoit să scoată din buzunar aproape 3 milioane de euro pentru a-i îndeplinidorinţele celui care a pregătit Real Madrid în perioada 2005-2006.

Rezultatele Vasluiului cu LopezCaro pe bancă:

Etapa 1: Rapid-FC Vaslui 2-0

Etapa 2: FC Vaslui-FCM TârguMureş 1-1

Etapa 3: UniversitateaCluj-FC Vaslui 1-1

Etapa 4: FC Vaslui-FC Braşov 2-1

Liga Europa: FC Vaslui-OSC Lille 0-0

Etapa 5: FC Vaslui-Steaua0-3

Liga Europa: Lille-FC Vaslui2-0

Etapa 6: Unirea Urziceni-FCVaslui 2-1


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE