2019-10-23 00:49

Gândul cu care a venit FLORIN BRATU la Dinamo: RECONSTRUCȚIE. Marea întrebare e, cu CINE?!

 |  16:03
Gândul cu care a venit FLORIN BRATU la Dinamo: RECONSTRUCȚIE. Marea întrebare e, cu CINE?!

Dinamo are de luni dimineață un nou antrenor principal. Florin Bratu (38 de ani), ultima oară selecţioner al reprezentativei Under-18 a României, a fost prezentat oficial. Venit la echipă într-un moment cât se poate de greu, după ce roș-albii au ratat calificarea în play-off, “Bratone” susține că în mandatul său de un an și jumătate va pune amprenta pe reconstrucție.

Întrebarea care nu a venit la conferința de presă ar fi: Cu cine să facă reconstrucție? Cei câțiva tineri pe care Dinamo îI are acum în lotul primei echipe nu se ridică, cel puțin deocamdată, la un nivel acceptabil, iar cei care au ridicat puțin capul, gen Nedelcearu sau Costache, au fost cedați pe sume derizorii de Ionuț Negoiță.

“Sunt foarte fericit și asta contează, că s-a apelat la mine, mai ales că sincer nu mă așteptam. Eram angrenat într-un alt proiect, dar e greu de refuzat Dinamo. Am visat la ziua asta de când m-am apucat. Este și o responsabilitate mare. Sunt un antrenor cu principii și foarte ambițios. Nu mă gândeam că Dinamo va ajunge în această situație, dar e în zadar să mai vorbim. Trebuie să dăm o altă față echipei. Vreau o reconstrucție, să întinerim puțin echipa, pentru că Dinamo are nevoie și de așa ceva. Vedem și la alte echipe de top că creşterea de tineri jucători e foarte importantă. Nu a fost o decizie greu de luat. Obiectivul este acela de a termina pe un loc confortabil, dar vreau să văd un alt suflu al echipei, adevăratul spirit. Mă înham la o treabă care nu este deloc uşoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo e într-o situaţie grea, complicată, dar cu încrederea pe care o am şi cu lucrurile pe care le-am învăţat, putem da cu toţii, staff, dar şi jucători, o altă faţă acestei echipe”, a spus Bratu la conferința de presă.

Fost atacant al echipei din Ştefan cel Mare de-a lungul a patru sezoane (2005-2006 şi 2007-2010), Florin Bratu a câştigat Supercupa României în tricoul alb-roşu, în 2005, marcând 28 de goluri în 67 de partide pentru Dinamo în prima ligă a României. După o carieră impresionantă ca jucător, Florin Bratu şi-a început, în urmă cu patru ani, activitatea de antrenor principal. A antrenat Dinamo II Bucureşti (2014-2015), CS Tunari (2015-2016), Dinamo Under 19 (2016-2017) şi reprezentativa Under 18 a României (2017-2018). Cu echipa sub 19 ani din cadrul clubului din Ştefan cel Mare, Florin Bratu a câştigat Liga Elitelor în 2017, cea mai importantă competiţie pentru juniori organizată în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE