2019-10-20 03:43

Gata cu Caro!

 |  16:42

Însfârşit oficialii moldoveni au scăpat de Lopez Caro. Consiliul de Administraţieal clubului s-a întrunit şi l-a suspendat din funcţie pe tehnicianul spaniolpână când se va finaliza cercetarea disciplinară la adresa sa. Conducătorii luiFC Vaslui spun că pe perioada suspendării lui Caro vor apela la un antrenorinterimar. De altfel, Viorel Hizo se afla deja la Vaslui si va conduce antrenamentele echipei moldovene.

Începând cu data de 08.10.2010, ora 14.00, înurma deciziei Consiliului de Administraţie al Sporting Club SA Vaslui s-adispus începerea cercetării disciplinare cu privire la salariatul Juan RamonLopez Caro, antrenor principal al Sporting Club Vaslui, precum şi constituireaunei comisii de cercetare disciplinară prealabilă. Pe perioada cercetăriidisciplinare, în baza articolului 52, litera a din Codul muncii, contractulindividual de muncă încheiat cu domnul Juan Ramon Lopez Caro se suspendă”, searată încomunicatul clubului.

Spaniolulrămăsese oricum singur la pregătirea echipei. Secunzii Roşu şi Macheda şi-audat demisiile acum două zile. Pretextul? Nu au mai suportat să lucreze cu Lopez Caro.

În urmă cu olună şi jumătate, din cauza rezultatelor foarte slabe ale echipei, AdrianPorumboiu a vrut să-l dea afară pe Lopez Caro. Însă, tehnicianul nu a vrut niciîn ruptul capului să renunţe la funcţie, iar de atunci cei doi şi-au aruncatreciproc acuze. Suma pentru care Caro este dispus să plece de la Vaslui seridică la un milion de euro, bani pe care finanţatorul moldovenilor nici nu segândeşte să îi achite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE