2020-03-30 17:04

Gata cu jignirile – Oamenii din fotbal riscă să fie declaraţi persona non-grata

 |  13:49
Gata cu jignirile – Oamenii din fotbal riscă să fie declaraţi persona non-grata

Mitică Dragomir s-a săturat să îi mai audă pe ceiimplicaţi în fotbalul românesc că se mai înjură ca la uşa cortului, după ceGigi Becali şi Adrian Porumboiu şi-au aruncat cuvinte dure în ultima perioadă.Aşa că a vorbit cu Mircea Sandu şi au decis să spună stop acestui fenomen, cutoate că, nu ar fi prima oară când încearcă acest lucru.

Astfel, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis monitorizareapersoanelor care recidivează cu declaraţii jignitoare sau calomnioase, urmândca aceastea să fie excluse din activitatea fotbalistică sau să fie declarate"persona non grata", se arată într-un comunicat al federaţiei.

Decizia s-a luat pentru că toate bălăcărelile oamenilordin fotbal, în special cele dintre patroni, nu fac bine fotbalului şi dăuneazăimaginii acestuia, dar şi pentru că aceste jigniri „au devenit un fenomencronic”.

Măsură a intrat în vigoare încă de ieri, iar cei care sevor ocupa de monitorizare sunt oameni din federaţie, iar responsabilii cupedepsele sunt membrii Comisiilor de Disciplină din cadrul LPF şi FRF.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE