2019-10-20 09:15

Germania schimbă GENERAŢIA MONDIALĂ. Low a renunţat DEFINITIV la alte trei nume grele

 |  19:04
Germania schimbă GENERAŢIA MONDIALĂ. Low a renunţat DEFINITIV la alte trei nume grele

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a renunţat alţi la trei jucători importanţi, toţi trei campioni mondiali în 2014, informează ediţia on-line a publicaţiei lequipe.fr, citată de news.ro. Curios este că nici unul dintre cei trei nu are mai mult de 30 de ani.

Germania schimbă GENERAŢIA MONDIALĂ. Low a renunţat DEFINITIV la alte trei nume grele
zoom

Jucătorii în cauză sunt Jerome Boateng, Mats Hummels şi Thomas Muller, echipieri ai campioanei Bayern Munchen.În luna septembrie 2018, sub presiunea rezultatelor slabe, Low a mai renunţat la Sami Khedira, în timp ce Mesut Ozil a renunţat el la naţională, acuzând federaţia germană de rasism, în urma unei polemici privind originea lui turcă.

"Anul 2019 este pentru echipa Germaniei cel al unui nou început. Era important să le prezint personal gândurile şi proiectele mele jucătorilor şi conducătorilor lui Bayern. Le mulţumesc lui Mats, Jerome şi Thomas pentru toţi aceşti ani extraordinari, de succes, pe care i-am petrecut împreună!", a declarat selecţionerul Germaniei.

Mats Hummels, în vârstă de 30 ani, are 70 de selecţii şi cinci goluri, Jerome Boateng, 30 de ani, are 76 de meciuri la naţională şi un gol, iar Thomas Muller, 29 de ani, a strâns 100 de selecţii şi 38 de goluri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Brazilia e istorie. Vine Rusia! A fost Copa do Mundo 2014 cea mai frumoasă din istorie? Pentru unii da, pentru alţii nu. Orice apreciere e subiectivă. Rămâne însă amintirea nopţilor cu goluri fantastice, fericirea sau tristeţea de la finalul partidelor
14 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE