2020-02-26 19:15

Gerrard: Liga Europa nu este prioritatea noastră

 |  17:43
Gerrard: Liga Europa nu este prioritatea noastră

Mijlocaşulechipei FC Liverpool, Steven Gerrard, a declarat, după tragerea la sorţi agrupelor Ligii Europa, că nu competiţia europeană este prioritatea jucătorilorantrenaţi de Roy Hodgson ci poziţia în clasamentul la sfârşitul campionatuluienglez.

"Nucred că Liga Europa este prioritatea. Toată lumea ştie că poziţia noastră dincampionat, unde terminăm la sfârşitul acestui an, asta e prioritatea. Dar esteun alt troefu, o cupa mare. Nu am mai câştigat un trofeu de patru ani, decieste importat să dăm tot ce putem în toate competiţiile eliminatorii şi săîncercăm să ne răsplătim fanii cu o finală", a spus Gerrard, informeazăsite-ul oficial al grupării FC Liverpool.

El considerăcă Liverpool va întâlni adversari dificili în grupa K a Ligii Europa."Este o grupă puternică şi de-abia aştept meciurile. Mass-media va spunedespre noi că suntem favoriţi, sunt sigur, datorită experienţei noastre dinLiga Campionilor şi a anului trecut din Liga Europa. Sunt încrezător că vomtrece de grupă, dar va fi greu. Tragerea la sorţi ne-a adus nişte adversaridificili", a mai spus el.

FormaţiaSteaua va evolua în Grupa K a Ligii Europa, cu echipele Liverpool (Anglia),Napoli (Italia) şi FC Utrecht (Olanda), conform tragerii la sorţi de vineri, dela Monte Carlo. Faza grupelor începe la 16 septembrie şi se încheie la 16decembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-11-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE