2020-08-10 19:31

Gheorghe Constantin a revenit în fotbal şi e preşedinte la o echipă din Liga a III-a

 |  17:47
Gheorghe Constantin a revenit în fotbal şi e preşedinte la o echipă din Liga a III-a

Fostulpreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat,joi, că a acceptat propunerea venită din partea grupării FC Piatra Olt pentruocuparea postului de preşedinte al grupării din Liga a III-a deoarece îi erador de fotbal.

"Mi-era dorde fotbal şi de aceea am acceptat această ofertă. Deocamdată trebuie să facem oechipă competitivă pentru acest nivel, iar în viitor, dacă patronul va fi mulţumit,atunci va avea gânduri mari. Trebuie să formăm o echipă care să arate puţinfotbal pentru cei 700-1.000 de spectatori care vin la fiecare meci de acasă.Aveam discuţii mai vechi cu patronul clubului, Marius Oprescu. Ne-am cunoscut,am vorbit, eu am venit la firma lui şi de aici a venit şi ideea de a mă ocupade echipă", a spus Constantin.

GheorgheConstantin s-a mai aflat, în luna septembrie, în negocieri cu divizionarasecundă CSM Râmnicu Vâlcea.

Fostul şef alComisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin este judecat în dosarul corupţieidin arbitraj. Potrivit acuzaţiilor de la dosar, în perioada 2006 - aprilie2009, inculpaţii Penescu Gheorghe Cornel, Făcăleaţă Liviu Ilie, Mincă Cristian,Pieca Gheorghiţă şi Gheorghe Constantin au iniţiat şi constituit un grupinfracţional organizat, care a acţionat în mod coordonat în scopul comiteriimai multor infracţiuni grave de corupţie prin care să obţină beneficiifinanciare sau materiale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE