2019-12-12 13:45

Gică Popescu petrece Paștele în libertate. Vezi când se întoarce în spatele gratiilor

 |  21:00
Gică Popescu petrece Paștele în libertate. Vezi când se întoarce în spatele gratiilor

Gică Popescu a ieșit din închisoare pentru a petrece Paștele alături de cei dragi. Permisia de trei zile i-a fost acordată pentru bună purtare de către conducerea Penitenciarului Jilava. Aceasta este cea de-a doua permisie, pe care Popescu o obține. Anul trecut, el a fost lăsat în libertate, timp de 24 de ore, pentru a participa la înmormântarea tatălui său.

Potrivit Mediafax, fostul căpitan al Barcelonei a plecat, vineri, în jurul prânzului, de la Penitenciarul Jilava. Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor.

Permisia lui Popescu vine după ce, în 6 aprilie, George Copos a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare, decizia, luată de Tribunalul Bucureşti, fiind definitivă. Între motivele care au stat la baza deciziei instanţei s-a numărat şi faptul că omul de afaceri a scris în penitenciar cinci cărţi.

De asemenea, un alt om de fotbal eliberat în ultima perioadă este patronul FC Steaua. Gigi Becali a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată în data de 3 aprilie de Tribunalul Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE