2020-05-27 03:48

Gică Popescu pune presiune pe Contra: Bagă tineretul. Am încercat cu ceilalți, pierdem timpul, nu performează. Gata, alții!

 |  13:52
Gică Popescu pune presiune pe Contra: Bagă tineretul. Am încercat cu ceilalți, pierdem timpul, nu performează. Gata, alții!

Fostul căpitan al naționalei, Gică Popescu, pune presiune pe selecționerul Cosmin Contra, căruia îi sugerează să schimbe liniile la prima reprezentativă și să introducă mai mulți jucători de la naționala de tineret care sunt în semifinale la EURO. În septembrie, România joacă acasă cu Spania, în octombrie întâlnim Norvegia, iar în noiembrie ne batem cu Suedia pentru un loc la turneul final organizat şi la Bucureşti.

"Băi, oameni buni, sunt foarte buni. Dă-le drumul! Oricum nu facem rezultate cu aceiaşi jucători pe care mizăm de 10 ani de zile. Daţi-le drumul jucătorilor ăstora, la asta mă refer. Şi îmi menţin punctul ăsta de vedere pentru că cred foarte tare în acest punct de vedere. Pierdem timp, aceiaşi jucători care nu performează. Mulţumim! Am încercat cu ei, gata, alţii!. Ok, mai bine stau un an, doi ani şi aştept să se maturizeze băieţii ăştia şi la 20 ani să bubuie şi să îmi califice echipa naţională 10 ani de acum încolo din doi în doi ani, decât să mai pierd încă doi ani de zile pentru că perspectivele sunt foarte negative. Nu am spus că trebuie să fie toată naţionala U21 să joace la echipa mare, nu se poate. Trebuie să fie şi experienţă pentru că sunt meciuri. Una e să joci la U21, şi aşa este, şi alta e să joci la naţionala mare, când sunt alţi jucători, altă forţă, alt ritm. Dar câţiva, patru, trei, patru cinci jucători, cred că poate să fie liniştiţi în echipă. Avem nevoie de experienţa jucătorilor care au zeci de meciuri la echipa naţională, care poate să ducă greul, dar lângă ei să vină copii aceştia şi să înceapă să preia frâiele noii ochii" a spus Popescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25

In legatura cu acest articol...

CALIFICARE ISTORICĂ. Naționala de tineret e în SEMIFINALELE EURO 2019. Rezumat video
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE